Star Wars FRPG - Az online fórumos szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hírek & újdonságok
• 10 bolygó van jelenleg csak megnyitva, a többi le lett zárva
• birodalmi rangok
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Hétf. Aug. 15, 2022 3:28 am-kor volt itt.
Latest topics
» Réges-régen...
by Northan Kedd Júl. 31, 2018 11:19 pm

» Általános csevegő
by Jaden Knight Vas. Feb. 19, 2017 2:29 pm

» Eshan City (főváros)
by Vince Oran-Kin Szer. Ápr. 13, 2016 5:41 pm

» Karbonitfagyasztó
by Northan Szer. Márc. 30, 2016 5:27 pm

» [Kidolgozás alatt] Shistavanen
by Northan Csüt. Márc. 24, 2016 3:04 pm

» [Új] Seloniai
by Northan Csüt. Márc. 24, 2016 3:03 pm

» Zhel Enygh
by Zhel Enygh Vas. Márc. 20, 2016 9:02 pm

» Zhel Enygh
by Northan Vas. Márc. 20, 2016 8:22 pm

Top posting users this month
No user

Statistics
Összesen 19 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Ruzuzu

Jelenleg összesen 581 hozzászólás olvasható. in 476 subjects

Eshan City (főváros)

3 posters

Go down

Eshan City (főváros) Empty Re: Eshan City (főváros)

Témanyitás by Vince Oran-Kin Szer. Ápr. 13, 2016 5:41 pm

Egy váratlan feladat...

A fiatal pilóta nem volt tisztában képességeinek nagyságával. Ezért küldték hát hozzám, amit Skywalker mester elkezdett, azt nekem kell befejeznem most. Vegyes érzéseim voltak: tisztában voltam a képességeimmel, viszont nem tudtam, hogy mennyire leszek jó tanító. Úgy döntöttem el ezt a dilemmát, hogy mesterem útját követem a kiképzés során. Sokat fogunk utazni, és más világokat felfedezni, viszont indulásig még nagyon hosszú út várt az ifjú Aurelius-ra.
Azt mondta el nekem, hogy még elején jár az Erő felfogásában. A legelső dolgom az lesz, hogy ebben a dologban támogassam, hogy aztán erős jedi lovaggá válhasson majd belőle. A legfontosabb, hogy azokat az érzékeket, amiben nem biztos. Egy jedinek kiegyensúlyozottnak és biztosnak kell lennie magában, minden szituációban. Ha kizökkentik sebezhetővé válik, és ezt az ellenfelek kihasználják kegyetlenül.
Miután beszélgettünk, felálltam és a lakásom hatalmas ablaka elé állva kifelé nézve így folytattam:
- „Az Erő a Jedi lovag hatalmának forrása. Egy mindent átható energiamező, mely körülvesz, és átitat mindannyiunkat.” Tudod ki mondta ezt?- kérdeztem, bár azonnal folytattam egy kicsit a történelemórát, nem várva a válaszára- „Az Erő bennünk áramlik, érezni kell. Az Erő által sok mindent láthatsz meg, a jövőt, a múltat…rég eltűnt barátokat.."-fejeztem be majd felé fordulva ennyit mondtam- Nekünk az a fontos, hogy megerősítsük annyira az Erőt benned, hogy aztán a saját javadra fordíthasd majd. Ez nem csak a harcra vonatkozik.
Megvallva az igazat kicsit izgultam, mert tényleg nem tudtam milyen mesternek lenni. Próbáltam minél magabiztosabban előadni azt amit gyakorlatban is jól tudok. Viszont azt nem tudtam, hogy mennyire jött át számára a lényeg. Majd amikor már csináljuk és nem csak beszéljük a dolgokat könnyebben fog menni. Addig innen el nem megyünk, amíg mindent át nem adtam neki. Az alapokkal kezdünk, majd elkészíti a saját fénykardját, és végül a harcművészet. Jó néhány vívási technikát ismerek, amit át is adok majd annak idején.
- Az Erő használatával kezdjük, gyere velem és el is kezdhetjük.- a saját meditációs szobámba kísértem, ahol  nagyon kis fény szűrődött be és csak néhány ülőalkalmatossáon kívül más  nem volt. - Foglalj helyet. Az érzékek erősítésére meditációt fogunk alkalmazni. Nagyon fontos lesz ez számodra. Eggyé válsz majd az egész univerzummal...A múlttal a jelennel és a jövővel. Jobban megérted a világot és annak tényezőit. A lényeg, hogy ki kell zárni minden külsőséget ilyenkor, és csak a belső világoddal foglalkozz. Most még nem biztos, hogy elsőre menni fog, akármilyen kérdésed van, vagy élményed ezzel kapcsolatosan, kérlek oszd meg velem, hogy tudjak segíteni számodra.-fejeztem be kissé hosszúra nyúló monológomat.
Természetesen vele együtt szeretném csinálni majd ezt az alapvető gyakorlatot. Behunytam hát a szemem és elmélyedtem az elmém világába. Legtöbbször először egy dolgon szoktam gondolkodni, ha persze más sürgősebb ne lenne. Ez a mesterem halálával köthető össze. Sokszor gondoltam bele, mi lehetett a baj, és ahogy visszaemlékezek szinte minden századmásodpercre pontosan emlékszem. Valamennyire még mindig nem tudtam elfogadni, hogy ő már nincsen, és én pedig vagyok. Ezután Aurelius gondolataira próbáltam koncentrálni, majd várni az eredményt.
Vince Oran-Kin
Vince Oran-Kin
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 6
Ebből IC üzenetek : 4
Csatlakozás ideje : 2016. Mar. 13.

Karakterlap
Kaszt: Szürke jedi
Faj: echani
Tapasztalat:
Eshan City (főváros) Left_bar_bleue0/20Eshan City (főváros) Empty_bar_bleue  (0/20)

Vissza az elejére Go down

Eshan City (főváros) Empty Re: Eshan City (főváros)

Témanyitás by Aurelius Coybel Szer. Márc. 30, 2016 9:22 pm

Egy váratlan feladat...

Túl sok reakció nem érkezett arra, hogy a fegyveremet ráemeltem a fickóra. Persze, igazából nem állt szándékomban lelőni, hiszen azok közé az emberek közé tartoztak, akiknek jó indok kellett rá, amennyiben valakit el szerettem volna tenni láb alól. S, ahogyan Skywalker-től tanultam: „ A Jedi nem támadásra, de védekezésre használja az Erőt.” Noha, egy sugárfegyverben aligha rejtőzött misztikus, láthatatlan energia, mégis az én döntésemtől függött, elül-e avagy sem?
- Halljam!- szólaltam fel újonnan, ám néhány másodperccel később, egy másik alak tűnt fel a szobában, ki ugyanazokkal a megjelenési jellemzőkkel volt megáldva, mint az ismeretlen, kire éppen a DL-44-esem csövét szegeztem. Egy pillanatra még inkább megzavarodtam, egészen addig, amíg az előttem álló alak egy holodroid eredeti külsejét nem öltötte magára.
- Szóval csak egy trükk volt?- kérdeztem, majd azon nyomban visszahelyeztem fegyveremet a tokjába. Kissé bugyutának éreztem magamat, kaparászni kezdtem a gondolataim között, miként kellene megmagyaráznom figyelmetlenségemet?
- Azt hiszem, ez eléggé rossz kezdet volt részemről...- jelentettem ki. Úgy véltem, legegyszerűbben akképpen engesztelhetem ki a házigazdát, hogyha beismerem hibámat. Egy csöppet nyugodtabbá váltam, ennek köszönhetően figyelmes lettem a férfiból áramló energiára, noha teljesen biztos voltam benne, miszerint sokkalta több is rejlett benne, mint amit egyszeri alkalomra megéreztem. Visszagondolva megnyilvánulására, mindenképpen tudatosult benne, azon az ösvényen próbáltam mozogni, mit egykoron a Jedi Rend tanításainak neveztek. Talán Luke mester tájékoztatta őt mindenről, mielőtt megérkeztem volna? Bizonyára erre is fény fog derülni hamarosan. A droid visszatért, majd megkínált bennünket némi frissítővel, amit készséggel elfogadtam.
- Köszönöm...- suttogtam.- Bocs az előbbiért.
A mechanikus személy, nevezett PROXY, füle botját sem mozdította gyengére sikeredett bocsánatkérésemre, visszatért a saját dolgának végzéséhez. Oran-Kin mester tőlem kért elnézést a tesztjének elvégzése miatt.
- Megértem, és én ugyanúgy sajnálom, amennyiben kellemetlenséget okoztam neked, vagy a droidodnak! Féltem, hogy a Birodalom csatlósai megelőztek. Azt hittem, csapdát állítottak nekem, s talán téged ugyanúgy nem kíméltek. Ha valaki évekig a Lázadók Szövetségének tagja, megtanul túlzott óvatossággal eljárni, esetenként pedig bajt látni oda is, hol valójában nincs. Skywalker mester azt mondta, Te leszel az alkalmas tanító, valamint őt lekötötték egyéb teendői. Sajnos több mindent nem árult el céljából. Amennyiben engem kérdezel, azt mondanám, mások után nézett, kikben ott rejlik az Erő. Talán toboroz.- mondtam. Újabb kérdés hangzott el irányomba, Vince mestertől.
- Egyelőre igencsak keveset tudok még az Erőről. Néha reflexszerűen jönnek elő a képességeim, kevésbé vagyok képes kontrollálni őket. Furcsa álmokat látok, amik valósnak tűnnek. Megérzek egyes személyeket, mintha láthatatlan kapocs állna köztünk...
Aurelius Coybel
Aurelius Coybel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 8
Ebből IC üzenetek : 3
Csatlakozás ideje : 2016. Mar. 10.

Karakterlap
Kaszt: Jedi - Katona
Faj: Ember
Tapasztalat:
Eshan City (főváros) Left_bar_bleue0/20Eshan City (főváros) Empty_bar_bleue  (0/20)

Vissza az elejére Go down

Eshan City (főváros) Empty Re: Eshan City (főváros)

Témanyitás by Vince Oran-Kin Vas. Márc. 20, 2016 9:50 pm

Egy váratlan feladat...

Kíváncsian vártam az erkélyen, hogy hogyan alakulnak majd az események. Odakint egy teát kortyolva hallottam ahogy belépett és üdvözölte a holodroidot. Éreztem, hogy ha nem is félelem, de azért egy kis bizalmatlanságot éreztem benne. Frusztrálta a helyzet, amit megteremtettem neki. Őszintén szólva nagyon is tetszett nekem ez a kis játékom, meg voltam elégedve magammal. Sajnos efféle örömöm gyorsan félbeszakadt amikor is már "rám" szegezték a pisztolyt. Ebben a pillanatban félelmet éreztem Aureliusban, meg kell tanulnia kezelnie az ilyen helyzeteket, és még jobban az érzéseit. Beléptem hát az erkélyről, azért a kezemet a fénykardomon tartottam -hátha hárítani kell egy esetleges lövést- és utasítottam a droidot:
- PROXY elég lesz, készíts egy italt az úr számára.-szólítottam meg a droidot, aki levéve az álcát elindult a konyha irányába.- Sajnálom, ha megijedtél, csak kíváncsi voltam, hol állsz a tanulásban.
Úgy láttam, mintha kicsit zavart lenne a helyzettől, nem tudta, hova tenni a bemelegítő gyakorlatomat. Tettre kész volt és ha nem lépek be időben, akkor valószínűleg lőttek volna a "képmásomnak". Annak örültem, hogy gyorsan reagált, viszont annak nem ahogyan reagált. Ezt megjegyeztem magamnak, mindig az első benyomás a fontos. Vajon neki milyen lehetett az első benyomása rólam? Kíváncsi voltam, hogy mik lesznek a fejlemények, azért reméltem, hogy nem esik nekem a leendő tanítványom. Így folytattam mondandómat, miközben PROXY hozott néhány fajta italt, és jóféle teát is, amire le is csaptam egy csészével:
- Bocsáss meg udvariatlanságomért, bár valószínűleg tudod ki vagyok. Vince Oran-Kin, szolgálatodra. Bár sejtem miért jöttél, kíváncsi vagyok, hogy Skywalker mester miért engem választott erre a feladatra?- kérdeztem, miközben teámba beleittam és ízlelgettem.
Ha ő is szeretné, hogy én tanítsam ki az Erő mesterségeire, a legjobb bolygón vagyunk. Mivel a gravitáció itt valamennyire nagyobb, így a testi erejét is meg tudom növelni, ami egy igazi harcosnak az önbizalma miatt is fontos. Természetesen egy jedinek annyira nem fontos, belém még harcos koromban nevelték ezt, mielőtt jedi lettem. Mindent elsajátíthat itt, ha akarja, az is nagyon fontos, nem csak az erőérzékenység. Az utolsó kérdésem egyelőre csak ennyi volt:
- Skywalker mester mit adott át neked? Vagy egyből hozzám küldött?
Vince Oran-Kin
Vince Oran-Kin
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 6
Ebből IC üzenetek : 4
Csatlakozás ideje : 2016. Mar. 13.

Karakterlap
Kaszt: Szürke jedi
Faj: echani
Tapasztalat:
Eshan City (főváros) Left_bar_bleue0/20Eshan City (főváros) Empty_bar_bleue  (0/20)

Vissza az elejére Go down

Eshan City (főváros) Empty Re: Eshan City (főváros)

Témanyitás by Aurelius Coybel Vas. Márc. 20, 2016 8:46 pm

Egy váratlan feladat...

Miközben várakoztam, legeltethettem a szemeimet a lakáson, melybe nem sokkal ezelőtt bebocsátást kértem. Igazán szépen rendben volt tartva, valószínűleg a gazdája kellőképpen ügyelt erre. Az Eshan egére néztem, láttam elsuhanni pár űrhajót. Úgy hallottam, a Birodalom idején a bolygó azokhoz a helyszínekhez tartozott, amelyeket a néhai Császár ugyancsak preferált. Nehéz lett volna eldönteni, hogy ez több előnnyel, avagy több hátránnyal szolgált-e a lakók számára? Nem voltam itt akkor, épp ezért ítélkezni sem tudtam, habár olybá tűnt, a Galaktikus Birodalom magjának összeomlását probléma nélkül heverte ki a lakosság. Persze, valószínűleg még mindig voltak szimpatizánsok elszórva, szóval jobbnak láttam óvatosan viselkedni, ezt a megközelítési módot pedig a közel jövőben szintén folytatni óhajtom majd. Noha, az A-szárnyúról az idióta is levonhatta a következtetést, miszerint egy valamikori lázadó érkezett vele. Remélhetőleg nem rongálja meg senki, mire újból az űrsiklóm használatára kényszerülök. Egyszerre csak kinyílt a bejárat, s akadály nélkül besétálhattam rajta.
- Jó napot!- köszöntem, mialatt lassú léptekkel haladtam előre. Semmi válasz nem érkezett.
- Oran-Kin tanácsos, itthon van?- érdeklődtem. Nem igazán kedveltem az ilyen szituációkat, valahogy túlságosan sejtelmes volt minden. Az izgalomtól a fegyveremre tévedt a kezem, úrrá lett rajtam a feszültség. A szívem is hevesebben kezdett dobogni. Mi van, ha ellenséges hírszerzés tudtára került a kis akcióm, azok meg csapdába csaltak? Akkor bizony szedhetem a lábamat, egész a hangárig, feltéve, hogyha le nem lőnek majd az elkövetkezendő percekben. Nyeltem egy nagyot, újból előre indultam. Egy fehér hajú, ezüstös szemszínű férfi szólított meg. Egy echani. Tehát rémeket láttam, s ismét az ördögöt akartam a falra festeni... Ez igencsak kellemetlen.
- Igen. Örvendek a szerencsének! Bocsásson meg, amiért bejelentés nélkül érkeztem, de...- próbáltam volna magyarázkodni, ám ahogy testközelbe érkezett a fickó, mintha egy villámcsapás hasított volna át az elmémen.
- Maga nem Oran-Kin!- mondtam, majd hátraugrottam, előrántottam a DL-44-est, egyenesen a figura szemei közé céloztam vele.
- Érzek egy jelenlétet itt, közel van, ám azt az kisugárzást nem maga árasztja. Árulja el, mit tettek Oran-Kin mesterrel?! Foglyul ejtették? Ajánlom, pörögjön a nyelve, amennyiben nem akar lyukat kapni a képébe!- fenyegettem meg. A félelem hozta ezt ki belőlem. A Jedi egyik legnagyobb ellensége, csakhogy a legyőzéséhez rengeteg elszántságra volt szükség. A tisztán látás képessége meggyengült bennem, próbáltam visszanyerni a hideg fejemet, koncentrálni.
Aurelius Coybel
Aurelius Coybel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 8
Ebből IC üzenetek : 3
Csatlakozás ideje : 2016. Mar. 10.

Karakterlap
Kaszt: Jedi - Katona
Faj: Ember
Tapasztalat:
Eshan City (főváros) Left_bar_bleue0/20Eshan City (főváros) Empty_bar_bleue  (0/20)

Vissza az elejére Go down

Eshan City (főváros) Empty Re: Eshan City (főváros)

Témanyitás by Vince Oran-Kin Vas. Márc. 20, 2016 7:00 pm

Egy váratlan feladat...

A lakásom felé tartva egyre jobban éreztem a jelenlétét. Valószínűleg már a bolygón járt aki keresett, amikor is, ha hullámokban is, az Erő rezgéseit éreztem. Biztosra vettem, hogy egy jedi jön el hozzám. Talán csak valamiféle jó hírt hoz? Talán az Új Köztársaságban újraalapítják a Jedi Tanácsot? Ábrándok... Ritkán velem is megesett, hogy a naivitásom utópia szerű képzelgések útjára sodort. Ez ritkán volt jellemző rám, leginkább akkor, ha valami új kihívást éreztem az életemben.
A lakásom hátsó ajtaján mentem be, mert úgy éreztem, hogy közel járt hozzám. A módszere valószínűleg a saját ösztönén alapult, ami ha nem is csalta meg őt, de nagyobb koncentrációt igényelt megérzésem szerint. Aztán, ha nem is váratlanul, de egy férfi szólt bele a kommunikátor másik oldaláról.
~ Luke Skywalker? Valószínűleg akkor üzenetet hozott, vagy tanulni. Tanulni?- vágott belém a hirtelen felismerés gondolatmenetem közben.
Nem szóltam vissza csak a kaput nyitottam ki sejtelmesen, de ha feltevésem igaznak bizonyul, akkor tesztelni fogom. Míg felér beállítok egy régen lopott holodroidot, aki az én alakomat fogja felvenni. Én addig kiülök az erkélyre és kíváncsian várom a fejleményeket. Ha tényleg tanulni küldték akkor a legjobbat fogja megtanulni tőlem. Legalábbis ez a célom.
PROXY néven futó holodroid az ajtó irányába indult, majd köszöntötte Aureliust:
- Üdvözletem, Aurelius, ugye? Már vártam, Skywalker mester sokat beszélt magáról! Jöjjön csak, mondjon el mindent, miért jött, milyen volt az útja?- ebből annyi volt igaz, hogy üdvözletem, sajnos idő hiányában, éppen hogy fel tudta venni az alakom a droid.
Vince Oran-Kin
Vince Oran-Kin
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 6
Ebből IC üzenetek : 4
Csatlakozás ideje : 2016. Mar. 13.

Karakterlap
Kaszt: Szürke jedi
Faj: echani
Tapasztalat:
Eshan City (főváros) Left_bar_bleue0/20Eshan City (főváros) Empty_bar_bleue  (0/20)

Vissza az elejére Go down

Eshan City (főváros) Empty Re: Eshan City (főváros)

Témanyitás by Aurelius Coybel Vas. Márc. 20, 2016 5:11 pm

Egy váratlan feladat...

Kilépve a hiperűrből, megpillantottam az Eshan bolygóját, mely kísértetiesen hasonlított egykori otthonomra, az Alderaan-ra. Régóta nem láttam ehhez hasonlóan szép planétát, s egy ideig el is időztem a bámulásán. Pár perccel később úgy döntöttem, felesleges lenne tovább pazarolnom az üzemanyagot, ezért A-szárnyú vadászommal beléptem az atmoszférába. A navigációs panelemen elkezdtem keresgélni Eshan City koordinátáit. Amikor megláttam, azon nyomban arra vettem az irányt. Ezekben a helyzetekben hiányoltam egy astromech társaságát, hiszen a kupolás fejű droidok könnyebben el tudták igazítani a pilótákat, amennyiben meg kellett találni valamiféle várost, esetleg űrkikötőt egy adott helyen. A magasba nyúló, építészeti remekként kitűnő felhőkarcolókat már messzebbről észrevettem.
- Nos, akkor vágjunk bele!- suttogtam, csak úgy magamnak. Kíváncsi voltam rá, mennyire könnyen tudom majd megtalálni Vince Oran-Kin-t, s egyáltalán hajlandó lesz-e majd szárnyai alá venni? A gondolataimat igyekeztem tisztán tartani, megszabadulni a kételyektől. Ahogyan Skywalker annyiszor elmondta rövid idő alatt, az Erőre bíztam magam. Habár, túlságosan még nem sajátítottam el a nagy galaktikus kapocs használatát, sőt. Könnyű szerrel találtam leszállóhelyet, igazából megkockáztathattam volna a helyi katonai erőknél való landolást, ám kerülni szerettem volna a feltűnést. Ezen a küldetésen nem köztársasági katonaként voltam jelen, de leendő Jediként. Belebújtam a barna bőrkabátomba, övemre rábiggyesztettem a DL-44-esemet. Az mindenféle szituációban ki tudott eddig húzni a bajból, talán ezután sem árt megbecsülni a számomra igencsak értékes sugárvetőt. Nagy levegőt vettem, amikor végre kiértem a hangáraktól a város utcáira, nyüzsgött az élet. Lehunytam szemeimet, majd koncentrálni próbáltam, és hamarosan azt súgták a megérzéseim, jó helyen jártam. Választás elé állítottam magam, megkísérlem-e követni az Erő által sugallt nyomot, avagy érdeklődni kezdek a helyiektől? Akképpen ítéltem meg, miszerint megfelelő tesztelése lenne önmagamnak, amennyiben az ösztöneimre hagyatkoznék. Persze, nagyjából száz méterenként meg kellett állnom, minimum egy perces mély koncentrációba merülnöm, különben teljesen elveszítettem volna az Erőben hagyott nyom forrását. Így bőven beletellett némi időbe, mire egy helyi lakáshoz értem. A kapunál lévő terminálon megkíséreltem felhívni a tulajdonost, ha felveszi, a következőket mondom majd neki:
- Üdvözletem! Aurelius Coybel vagyok, Vince Oran-Kin-t keresem. Luke Skywalker küldött.
Aurelius Coybel
Aurelius Coybel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 8
Ebből IC üzenetek : 3
Csatlakozás ideje : 2016. Mar. 10.

Karakterlap
Kaszt: Jedi - Katona
Faj: Ember
Tapasztalat:
Eshan City (főváros) Left_bar_bleue0/20Eshan City (főváros) Empty_bar_bleue  (0/20)

Vissza az elejére Go down

Eshan City (főváros) Empty Re: Eshan City (főváros)

Témanyitás by Vince Oran-Kin Vas. Márc. 20, 2016 3:00 pm

Egy váratlan feladat...

Az utóbbi hónapokban nem volt semmi mozgolódás Eshan körül, és Eshan City-ben sem. A merénylőről sem tudtam meg sokat, úgy tartották, hogy a Peremvidéken bujkál. Mesterem halála óta rengeteget meditáltam, viszont nem állhatott meg számomra az élet: az Eshan-i tanács beválasztott tanácsadóként, politikailag meghatározó személye lettem. Bár sokszor a bolygón kívül tartózkodtam, kezdtek egyre többet adni a szavamra, a tanácsaimra, és ezt be kell valljam, hogy jól esett. Viszont néhány hete érezni kezdtem az Erőben valamit...Ha nem is zavart, de mindenképpen valami olyat, ami nagy jelentőséggel bír. Azt tudtam, hogy egy személyről van szó. A meditációs gyakorlataim során sokszor felsejlett Luke Skywalker, és egy ismeretlen alak. Az arcát sosem láttam meg, mikor már sikerült volna mindig véget ért a látomásom.
A városban jártam-keltem, hogy alkatrészeket keressek az ARC 170-esemhez. Ritka volt, viszont számomra az egyik legmegfelelőbb gép volt. Természetesen vannak már fejlettebbek, de még mindig fel tudta venni a versenyt a többivel. Jó pilótának számítottam viszont az asztrodroidom segítségével még jobban tudtam manőverezni az esetleges csatákban. Az alkatrészekkel csak javítani próbáltam a hajóm minőségét. Ahogy elhagytam a boltot valami erősebb érzés fogott el, mint bármikor. Tudtam, hogy az a valaki, vagy valami most jött el értem, vagy hozzám. Minden esetre jobb, ha felkészülök, így a házamhoz sietve távoztam a helyszínről.
Vince Oran-Kin
Vince Oran-Kin
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 6
Ebből IC üzenetek : 4
Csatlakozás ideje : 2016. Mar. 13.

Karakterlap
Kaszt: Szürke jedi
Faj: echani
Tapasztalat:
Eshan City (főváros) Left_bar_bleue0/20Eshan City (főváros) Empty_bar_bleue  (0/20)

Vissza az elejére Go down

Eshan City (főváros) Empty Eshan City (főváros)

Témanyitás by Northan Kedd Márc. 15, 2016 1:11 pm

Eshan City-ről írta:Eshan City egy igen nagy kiterjedésű város, mely a bolygó fővárosa. Lakossága ismeretlen, de az biztos, hogy több millióan élnek itt. A város nagy részét hatalmas felhőkarcolók jellemzik, de a külvárosban egyre kisebb házak is megtalálhatóak. A hőmérséklet itt is kellemes, a munkalehetőségek igen jók. 

Eshan City (főváros) City_of_Eshan_www.kepfeltoltes.hu_


A hozzászólást Northan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 20, 2016 8:29 pm-kor.
Northan
Northan
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 575
Ebből IC üzenetek : 11
Csatlakozás ideje : 2014. Aug. 25.
Kor : 800

https://starwarsfrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Eshan City (főváros) Empty Re: Eshan City (főváros)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.