Star Wars FRPG - Az online fórumos szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hírek & újdonságok
• 10 bolygó van jelenleg csak megnyitva, a többi le lett zárva
• birodalmi rangok
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (24 fő) Hétf. Aug. 15, 2022 3:28 am-kor volt itt.
Latest topics
» Réges-régen...
by Northan Kedd Júl. 31, 2018 11:19 pm

» Általános csevegő
by Jaden Knight Vas. Feb. 19, 2017 2:29 pm

» Eshan City (főváros)
by Vince Oran-Kin Szer. Ápr. 13, 2016 5:41 pm

» Karbonitfagyasztó
by Northan Szer. Márc. 30, 2016 5:27 pm

» [Kidolgozás alatt] Shistavanen
by Northan Csüt. Márc. 24, 2016 3:04 pm

» [Új] Seloniai
by Northan Csüt. Márc. 24, 2016 3:03 pm

» Zhel Enygh
by Zhel Enygh Vas. Márc. 20, 2016 9:02 pm

» Zhel Enygh
by Northan Vas. Márc. 20, 2016 8:22 pm

Top posting users this month
No user

Statistics
Összesen 19 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Ruzuzu

Jelenleg összesen 581 hozzászólás olvasható. in 476 subjects

Zhel Enygh

Go down

Zhel Enygh Empty Zhel Enygh

Témanyitás by Zhel Enygh Vas. Márc. 20, 2016 9:02 pm

ADATLAP:

Név: Zhel Enygh
Nem: Férfi
Faj: Ember/Mandaloriai
Kaszt: Katona
Született: YE 24
Elhalálozott:[/b] -
Frakció: Új Köztársaság

Belső jellemzés:

Olykor-olykor eléggé szentimentálisnak lehet mondani, igazi álmodozó vagyok, s gyakran szeretek visszaemlékezni a múltra. A régi szép idők gondolata számomra igencsak természetesnek mondható. Gyakran felidézem őket egy jó beszélgetés mellett, vagy hogyha valami nosztalgiát keltő tárgyra bukkanok. A múlt árnyéka számomra mindig feldereng. Leginkább a barátaim közelében szeretek elmerengeni, bár annyira nem sok van belőlük. Nem mintha gondom lenne az ismerkedéssel, csak nekem sok idő kell, hogy megbízhassak valakiben. Sokat jelent ugyanakkor nálam a rokonszenv és az ellenszenv, így ha valaki ellenszenves attól elzárkózok. A lelkem titkait is, valamint érzéseimet csakis azokkal osztom meg akik arra érdemesek. Sok időbe tel valakinek a bizalmamba férkőznie. Habár mondhatni jó pár haverra is szert tettem, ám őket nem engedem magamhoz olyan közel. Néha sokan ezért érzéketlennek, netán mogorvának hisznek. A legtöbb embernek, még ha nem is ismerősöm alapból szeretek segíteni. Azt viszont ki nem állhatom, ha valaki kihasználja nagylelkűségemet. A nőket teljesen egyenrangúnak tekintem a férfiakkal, ez pedig a mandaloriaknál teljesen természetes. Sokszor szeszélyes a természetem, amit kiismerni igen nagy feladat. Egyik pillanatról a másikra jó kedvemet, felválthatja a düh. Még egy negatív tulajdonságom a gőg. Gyakran gondolom magam tökéletesnek, mégis hogyha kérdik ezt tagadom, mindemellett szerénységgel leplezem azt. A saját elképzeléseimet eszerint kezelem, így ideáljaimmal senki sem szállhat szembe. Intuitív személyiségem miatt gyakran hagyatkozok megérzéseimre. Főként akkor, ha a tapasztalataim nem segítenek a bizonyos ügyekben. Megfontolt emberként, mindig szeretek a jól kitaposott úton haladni. Ambícióra hajlamos vagyok, mégse tudom elviselni a változásokat.

Külső jellemzés:

Körülbelül 185 cm a magasságom, ami igencsak átlagosnak mondható. A súlyom megközelítőleg 95 és 100 között ingázik. Ezért is kissé robosztus a testalkatom. Az emberek közt kreolbőrűnek számítok, azonban azon belül is a világosabb árnyalatúba lehetne csoportosítani. Arccsontom nem igazán markáns, így a fejem teljesen oválisnak hat. Az orromban piszének mondható, illetve az orrnyergemnél sincs semmi jelentős eltérés. A szemeim mogyoróbarna színt tükrözik vissza, ami a zöld és a barnaszínek keveredéséből jön létre. Néha sárgának is mondható bár, az függ a fényviszonyoktól. A látószervem mellett néhány szarkaláb is megmutatkozik, amely életkoromról árulkodik. Hajamat mindig rövidre vágatom, s hátra vagy oldalra fésülöm. Amúgy a frizurám barna színben pompázik. Általában borostás az arcom, nagyon ritkán szoktam arcszőrzetemet teljesen leborotválni. Egyetlen érdekesebb dolog az arcomon nem természetesen keletkezett, az pedig a szemhéjamnál lévő vágásnak a forradása. Az idegenek ezt veszik észre rajtam először, persze csak ha látják az arcomat. Ugyanis általában a mandaloriai páncélomat viselem, amely az igazság fekete színével lett megfestve.

Tárgyak:

Pénz:
Felszerelések: EE-3 karabély, S-5 nehéz tiszti pisztoly, mandaloriai páncél, fejvadász csuklószorító (beépített lángszóróval és vibropengével), hátirakéta
Otthon: -
Jármű: G1-M4-C Dunelizard vadász
Egyébb:
Zhel Enygh
Zhel Enygh
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 2
Ebből IC üzenetek : 0
Csatlakozás ideje : 2016. Mar. 15.

Karakterlap
Kaszt:
Faj: ?
Tapasztalat:
Zhel Enygh Left_bar_bleue0/0Zhel Enygh Empty_bar_bleue  (0/0)

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.